недеља, 4. јануар 2015.

Casovi hemije za studente Beograd

Ako ste uspešno položili prijemni ispit iz hemije i upisali se na fakultet, ili uopšte imate problema sa hemijom ili hemijama na fakultetu, onda su tu časovi hemije za studente da vam pomognu. 
Uz moju pomoć možete savladati gradivo, pripremiti se za vežbe, položiti kolokvijum i ispit iz hemije već u nekom narednom ispitnom roku. 
Ako ste imali hemiju samo u osnovnoj školi, a da biste uspešno pratili predavanja, položili kolokvijum ili ispit, potražite pomoć i ne dozvolite da vam predstavlja prepreku u daljem obrazovanju ili da odustanete od studija. Napominjem da se u ovom slučaju  pokazala uspešnost kod studenata Beogradske politehnike.
Ako smo već sarađivali i ako ste uzimali časove hemije za polaganje prijemnog ispita, onda ste već upoznati sa mojim načinom rada i možemo odmah krenuti da savladamo gradivo koje vas muči.

Cena casova hemije za studente

Cena časova hemije za studente je na bazi dvočasa od po 45 minuta, ukupno 90 minuta. Postoji mogućnost za rad u parovima i dogovor za popuste za rad u paru. Ako ste zaintersovani za časove hemije kontakt.

0 коментара:

Постави коментар